Min praktikplats

Hej! Här kommer en liten tjuvkik på min praktikplats. Jag är ju som sagt på SAS marketing-avdelning på Heathrow.
Kontoret ligger i World Business Centre. Det låter som man jobbar med väldigt avancerade saker då så förstå att jag känner mig mycket viktig som jobbar här. 🙂
Mest brukar jag sitta vid mitt skrivbord och jobba med uppgifter som jag får. Då och då vinkar jag till Karin som sitter en bit ifrån. Eller skrattar åt alla konstiga konversationer som hålls här. Eller blir bjuden på glass av chefen. Mycket trevligt är det i alla fall!
På lunchen brukar jag och Karin passa på att sitta ute i solen. Idag var det säkert 20 grader varmt och alldeles perfekt.
Sen fortsätter jag jobba men då och då slänger jag ett öga ut genom de stora fönstren och kikar (med en femårings nyfikenhet) på alla flygplan som lyfter härifrån. Lite så ser mina dagar ut nu för tiden!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. underbart att du verkar trivas så bra! vad är det för typ av uppgifter du får? och så himla skönt med 20 grader… kramar

  2. det låter inte så tokigt 🙂
    men åh! 20 grader i London, känns ju helt fantastiskt med tanke på att jag åker dit om två veckor. hurra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *