Vinnaren av Heartbeat-påsen

Först och främst, tack för alla fantastiska bidrag! Ni verkar vara så fina människor allihopa och jag blir glad för varje liten chans att få lära känna er bättre. Det var inte lätt att plocka fram en vinnare men nu har juryn haft sin lilla överläggning och lyckats enas. Vinnaren blir V med följande ord:

Maila din adress till mig på prickbloggen@hotmail.com så skickar jag tygpåsen på posten! Ni andra som inte vann men som ändå vill ha ett eget exemplar av Heartbeat-påsen kan såklart göra en beställning här. Än finns det påsar kvar!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Svar: Jag fotar mest i jpg när det är vardagsfoton och så, men i vissa tillfällen när jag fotar mer "seriöst" brukar jag fota i raw.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *