Twitter

Idag skulle vi hålla ett informerande tal i kursen i retorik som jag läser just nu. Jag valde att prata om Twitter och hur det fungerar, mest för att jag redan blivit stämplad som klassens Twitter-nörd och kände att jag lika gärna kunde spä på den titeln. Talet gick bra och förhoppningsvis blev någon lite mer intresserad av att använda sig av det. I och med detta tal blev jag också nyfiken på att se om det är någon av er läsare som också finns på Twitter? Det vore kul att veta så jag kan följa er och se vad ni hittar på! Och för er som är nyfikna och vill veta mer vad jag gör på dagarna och  tänker på, så tycker jag att ni ska kika in på min Twitter-sida. För där uppdaterar jag ganska ofta och många saker som inte tas upp i bloggen går att ta del av där!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

 1. jag heter atomfysik på twitter!
  höll ett informativt tal om kent för några veckor sedan av samma anledning om du valde ditt ämne. skakade och dog i fyra minuter. finns inget värre.

 2. Hej hej!
  Jag var precis inne på din hemsida och kikade lite. Jättefin! Jag har tänkt skaffa en egen hemsida för att starta upp ett eget företag inom grafisk design, lite för skojs skull. Hur har du gått tillväga? har du skaffat webbhotell eller är det exempelvis bara en helt vanlig wordpress-sida du kodat om? 🙂

 3. Jag följer dig på Twitter redan 😀 Jag älskar Twitter! Jag twittrar för mig själv (skrattkerstin), för innebandylaget som jag är cheerleading captain för (CarlstadCougars) och ibland för en arbetsmarknadsdag som jag är i ledningsgruppen för (Hotspot2011).

  Det som kan bli tråkigt med twitter är att det framförallt är så kallad "mediefolk" som använder twitter, och därför inte så många av mina andra vänner.
  Till exempel är det till stor del folk som läser medie- och kommunikationsvetenskap som finns bland mina "following" och "followers".

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *