Fruktsallad

Jag tror min kropp har en inbyggd mekanism mot vinter för nu skriker den bara efter färgglada saker och vitaminer. Därför äter jag bara fruktsallad hela tiden. Den här med mango, apelsin, grönt äpple och hallon åt jag igår kväll och resterna fick komplettera dagens frukost. Hade jag haft en ”livsstils-blogg(haha) hade det här inlägget säkert hamnat under kategorin Vardagslyx. Men nu är det här min blogg, så då hamnar det under Ätbart. Kort och gott!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Åh jag som var så sugen på godis men fy attan vad gott det där såg ut då! Lockar mer än godis just nu

    Kolla gärna in min SMINKBLOGG också! 🙂

  2. Åh, jag är också helt beroende av fruktsallad såhär års! Ett supertips till fruktsallad med hallon i: ha i kokos! Det är en så sinnessjukt fin kombination med hallon + kokos 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *