Alfapet


Här om dagen var jag på second hand-affären Hela Människan och vad lyckas jag fynda till mig där om inte ett alfapet-spel för tio kronor. Hurra! Det är sådär gammalt och fint med pastellig spelplan och träbokstäver, helt enkelt perfekt. Jag som älskar bokstäver och gillar att spela spel är helnöjd!
0

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. vilket fynd, så charmigt med träbrickorna. alfapet-spel är en av de där sakerna jag alltid spanar efter i secondhand-affärer men än så länge har det inte dykt upp.

  2. Oh vilket fint! Och visst känns det alltid lite roligare med "vintage"-spel än nya? Har en hel hög gamla fina pussel här hemma som jag fyndat på loppis. Funkar även som inredningsdetalj!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *