Alfapet


Här om dagen var jag på second hand-affären Hela Människan och vad lyckas jag fynda till mig där om inte ett alfapet-spel för tio kronor. Hurra! Det är sådär gammalt och fint med pastellig spelplan och träbokstäver, helt enkelt perfekt. Jag som älskar bokstäver och gillar att spela spel är helnöjd!

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. vilket fynd, så charmigt med träbrickorna. alfapet-spel är en av de där sakerna jag alltid spanar efter i secondhand-affärer men än så länge har det inte dykt upp.

  2. Oh vilket fint! Och visst känns det alltid lite roligare med "vintage"-spel än nya? Har en hel hög gamla fina pussel här hemma som jag fyndat på loppis. Funkar även som inredningsdetalj!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *