Konsten att packa

Det här med packning är inte direkt min starka sida. Jag tar alltid med mig för mycket och själva packningsprocessen kan ta åtskilliga timmar. Kanske beror det delvis på att jag inte nöjer mig med att skriva listan på baksidan av ett gammalt kuvert som en vanlig människa utan jag måste bestämt lista upp det fint och layoutat. Det är inte alltid en fördel att vara insnöad på design… Nu är i alla fall packningslistan inför min Åre-resa färdig och då återstår det bara att lyckas klämma ner allting i en liten väska, vilket nog kommer gå sådär. Jag har till imorgon kväll på mig i alla fall innan tåget bär av mot norr! Hur packar ni? Är ni experter eller lika långsamma som jag?

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. När jag packar brukar jag aldrig göra någon packlista, börjar bara någon timme innan avfärd och packar väldigt få saker. Har lärt mig att det är onödigt med för mycket kläder och man kan antingen köpa nya eller tvätta om man tog med för få.

  2. … Bjuder på den bonuskommentaren!
    Jag var mästerlig på packning för två-tre år sedan. Är nu nere på bottenskiktet och är hur dålig som helst. Skriver otaliga listor och förväntar mig att sju naturkatastrofer och ketchupolyckor ska ske. Och har till vardags med mig a-l-l-t i handväskan!

  3. jag skriver packlistor som matlistor (oläsligt och på små avrivna papperslappar). funktionellt, men inte så fint… så detta var inspirerande!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *