Jullovs-koma

Jag har fastnat i jullovs-koman. Ni vet, då man gör max en vettig sak om dagen. Idag – rensa avloppet i duschen. Igår – bygga ihop och prova julklappsdammsugaren. Resten av tiden ägnas åt att fika – har druckit typ 300 koppar kaffe senaste dagarna. Eller se på film – Black Swan, Things We Lost in the Fire, Somewhere, Lost in Translation. Så håller man på, dag ut och dag in. Och som grädden på moset, eller körsbäret på glassen, så tyckte någon att det skulle vara helgdag imorgon. Så då är det väl bara att tacka och ta emot. En hel dag då allt är stängt, man kanske ska fika och se på film då?

0

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Det är de tre vise männen som är orsak till att jag inte behöver gå upp halv sex i morgon. Tack ska ni ha!

  2. Mamma: Jag vet, men då borde man väl egentligen få julklapparna på trettondagen och inte julafton, inte sant? Glad för ledigheten ska man vara i alla fall!

    Damon: Black Swan är grym. Se den!

  3. Jonathan: Black Swan var grym, jag är fortfarande tagen av den. Somewhere var däremot lite av en besvikelse, den kändes mest händelselös och inte alls i samma nivå som Lost in Translation tyvärr.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *