Dagens lunch


Eftersom matbloggen är den nya modebloggen får ni kika lite på vad jag åt till lunch idag. Lasagne med avokado-, körsbärstomat- & fetaost-sallad och nybakat morotsbröd. Lasagnereceptet är det här (fast jag lade till morot också) och brödreceptet är detta, med en riven morot och en del rågmjöl i. Hur gott som helst! Åt ni något särskilt till lunch idag?

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. Ser väldigt gott ut, men när langar du en riktigt schysst surdegs-blogg Julia? Då blir jag din trognaste läsare på direkten! 😉 Jag har bakat ut min första surdeg idag och det blev helt ok, men det nöjer jag mig inte med, det ska bli perfekt! (Och något säger mig att vägen dit är lång..)Har du lust så kan vi diskutera surdeg, jag hungrar efter kunskap (och surdeg..)! Haha! Ta hand om dig så ses vi säkert till SON!

    MVH// August

  2. Oho! Ser sjuuukt gott ut. Gud vad jag saknar att ha ugn! Tur att jag har en ugn att låna runt hörnet! Idag åt jag bandpasta med sås gjord på grädde, spenat, räkor och crabsticks (tog det jag hade hemma helt enkelt) och det blev sjuukt gott. Smakade väldigt likt pastasås med rökt lax i! Men mycket billigare! Puss på dig!

  3. mmm, det ser helt fantastiskt ut! Själv åt jag bamba skinkstek med gräddsås, ända tills jag insåg att det fanns tomtegröt, inte så exclusivt och inte så nyttigt, men oh så gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *