Önskelista 2010

Lula Magazine nr 11 • boken Print & Pattern av Bowie Style • el-visp • concealer Cover All Mix från Make Up Store • skrivmaskin • boken Bara kärlek kan krossa ditt hjärta av Gunnar Ardelius • presentkort på H&M, Åhléns & Monki • kaffebryggare • fina smycken

gamla väckarklockor • duntäcke MYSA RÖNN från IKEA • fårskinnstofflor strl 40 • bok Tree of Codes av Jonathan Safran Foer • 50mm objektiv till Nikon -► • skärmaskin för papper • dammsugare • svart pennfodral Maddi från Monki -► • överraskningar!

 

Såhär ser min önskelista för julen 2010 ut. Lite klurigt att komma på bra klappar, men jag tror jag fick till en del bra i alla fall. Roligast att få är ju nästan sånt man inte vet att man önskar sig! Vad vill ni ha i julklapp?

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *