Jullov

Igår skrev jag min sista tenta för i år och idag har jag därmed jullov! Så extremt skönt, nu ska jag bara ösa på med julstämning så jag är i fas till på fredag. Jag började idag med att tillbringa fem timmar gåendes fram och tillbaka på stan i hopp om att hitta alla mina julklappar. Med tanke på att jag vid starten av dagen hade köpt exakt NOLL så tycker jag det är ganska bra gjort av mig att vara så gott som klar nu även om lite fix kvarstår. Är ni klara med alla julklappsinköp än?

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Nej, inte precis! Och inslagningen ska som vanligt sparas till midnatt 23-24/12.

  2. jeg har ikke kjøpt noen gaver i år, men er ferdig med dem jeg skal lage hjemmelagde julegaver til.
    de fleste har jeg en avtale om ikke å gi gaver med.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *