Halv fyra

Ringer halv fyra och väcker dig. Tar en taxi från Kungsgatan. Kliver in genom dörren som knarrar. Iskalla fötter under täcket och sen sova nära, nära. Vaknar av visslingar från köket och en frukostbricka på sängen. Risgrynsgröt framför ett Nyhetsmorgon om terrorattacker. Sedan hemåt genom vintervit snö och under klarblå himmel. Bara hundägare och morgonpigga löpare ute. Och så jag.

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Hej!

    Jag kontaktar dig för att jag finner din blogg mycket intressant och välorganiserad. Jag skulle väldigt gärna vilja komma i kontakt med dig angående ett eventuellt samarbete! Hör gärna av dig via mail så kan vi prata vidare.

    Med vänliga hälsningar,
    Lisette

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *