En bra onsdagThe Coral – Walking In The Winter (acoustic)

Idag har det varit en sån bra dag. Jag började med en iskall men kort morgonpromenad i snön och allting var alldeles vitt. Sedan kom jag hem och tog en varm dusch, fixade med lite julklappar och fick fin post från brevbäraren. Efter det bar det iväg ner på stan där jag fick träffa Sara för en fika och sedan slöt både Eddi och Anders upp och det var så kul att få återse vänner man inte träffat på länge! På stan lyckades jag också hitta en supermjuk och fin kofta som jag kikat på men som nu för dagen var nedsatt till halva priset. Sedan gick jag hem och fortsatte att pyssla med mina julklappar ett tag till innan Filip kom över med mat från Spicy Hot. Då hade vi först lite middag och sedan julklappsbyte! Jag fick finaste presenterna (ska visa framöver) och kunde bara konstatera att det är så kul att både ge och få julklappar. Sedan blev jag upphämtad av min storasyster & lillebror och tillsammans rullade vi alla Eriksson-syskonen fram längs landsvägen i trettio minusgrader innan vi kom hem. Och nu har jag suttit vid köksbordet och pratat och skrattat med min finaste familj. Snart ska jag krypa ned i himmelsängen här i mitt gamla flickrum, för imorgon ska det julstökas för fulla muggar. Jag tror precis jag kände ett ordentligt litet julpirr! Godnatt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *