Runaway

Jag har en liten lätt youtube-fobi som innebär att jag alltid drar mig för att starta klipp som är längre än fyra minuter. Jag vet inte riktigt varför, men det är något med att man bara sitter stilla och inte klickar någonstans under en längre tid som gör mig rastlös. Därför var jag ytterst tveksam till att klicka igång den 34 minuter långa filmen Runaway som Kanye West gjort, men när jag väl tryckt play ångrade jag mig inte. Det är verkligen vackert filmat och en fin liten historia. Jag gillar alla små detaljer och musiken passar in så bra. Definitivt värt några minuter av min tid innan jag somnar.


Välj helst 720p HD och fullskärm för bästa möjliga magiska upplevelse.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. asså jag tycker Kanye West bara blir mer o mer konstig men också konstnärlig och "kortfilms-musikvideon" var cool o lååång hehe!

  2. Känner igen det där, -måste- ha någonting annat att göra om jag ska sitta still framför datorn så länge och bara titta. Men jag sparar den och kanske tar den som godnattsaga. Känns lagom.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *