Innan jag somnar

Jag borde sova nu egentligen. Jag borde verkligen, verkligen sova men jag kände att jag bara var tvungen att skriva lite först. Det har varit en fin dag och jag vill liksom sätta ord på hur det känns så jag kan minnas det även när jag vaknar imorgon. Idag har jag haft ett givande och inspirerande möte som får mig att vilja förvandla alla mina tusen idéer till verklighet. Jag har fått komma in i en lägenhet där brasan sprakar i vardagsrummet och en fin vän jag inte sett på länge möter mig i dörren. Jag har ätit scones med björnbärsmarmelad och pratat i flera, flera timmar. Jag har druckit te och ätit kex vid mitt köksbord halv tolv på natten. Jag har halvsovit en stund på en arm tillhörandes någon jag tycker väldigt mycket om. Det har varit en bra torsdag.

Och en sista tanke innan jag säger godnatt:

Att leva handlar om att lära sig om vad som egentligen betyder något.

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Det där var så fint, åh.
    Och det är det bästa man kan göra, att skriva ner det som känts så himla bra i magen under en dag så att kan gå tillbaka och på något sätt få den känslan igen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *