Daniel Adams-Ray

Sprang hem nu på lunchen och klickade hem Daniel Adams-Rays nya album Svart, Vitt och Allt Däremellan som släpptes idag. Finns på iTunes för 90 kr och absolut värt pengarna, han är grym! Dessutom är det lite extra kul för min kompis Sara är med och spelar med honom nu på hans skivrelease och på Nyhetsmorgon i morse, då blir man lite stolt i kompishjärtat. Än har jag inte hunnit lyssna igenom allt ordentligt, men det jag hört gillar jag verkligen. Och om jag måste välja (fast helst gör jag inte det) så tror jag nästan att jag är team Adams-Ray framför team Linnros. Vad är ni?

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. eftersom jag tycker att adams-ray är snyggare än linnros så väljer jag den förstnämnde. deras musik ger jag faktiskt inte mycket för, så jag får gå på andra parametrar där, haha.

  2. danne har varit min stora kändiskärlek i flera år nu men jag har ännu bara hört gubben i lådan och dum av dig (ÄLSKAR DEM!) så kan inte riktigt uttala mig om vilket album jag gillar mest!

  3. Adams-Ray här med! Men jag vill tillägga att jag gillar Linnros väldigt mycket också. Men Adams-ray har gjort en jämnare skiva, där alla låtar är trevliga att lyssna på. Och omslaget är snyggt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *