Fredag

En kort stund kändes den här dagen helt förfärlig. Då gick jag och lade mig och halvsov en timme till mysjazzlugn-musik och sen bestämde jag mig för att den här dagen inte alls är dålig, den är stressig men BRA! I morse skrev jag min dugga och den var lätt så jag tror det gick vägen. Sen kommer Filip hem efter en drygt tre veckor lång tågluff i Europa, gissa om jag saknat honom?! Och snart ska jag kila iväg på lite förberedelser inför kvällens fest som har CMYK-tema (cyan, magenta, gul och svart – fyrfärgstryck, något för designnördar och diverse löst folk). Sen måste jag förvisso kila halvt in i festen, stressigt värre, för då ska jag till Hugo där jag dj:ar ikväll! Jag tror det kommer bli grymt, jag har laddat upp med massor bra låtar i alla fall och hoppas på ett galet dansgolv. Som sagt, stressig men bra fredag! Vad ska ni hitta på?

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Hei, jeg lurer på om du kunne lage en spilleliste med låter du spiller når du er dj?

    CMYK-fest høres veldig kult ut!

  2. här blir det som sig bör tacos och fredagsmys (ikväll med fruktsallad, ostbågar och cola) framför Idol. Hoppas du får en riktigt superduper-kväll. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *