Rösta!Sådär, nu är jag röstad och klar! Jag hoppas att ni har gjort samma sak annars har ni nu tre timmar på er att pallra er till vallokalen och peta in er röst i några kuvert. Lätt som en plätt! Jag blir så trött på folk som inte tar vara på chansen,  som inte orkar gå av rösta av ren lathet eller något sådant. Det är liksom vart fjärde år vi pratar om och det tar inte många minuter. Har man inte röstat har man inte någon rätt att klaga sen heller tycker jag. Så har ni inte röstat än, gör det genast! Och gör det med hjärtat, rösta inte främlingsfientligt eller blankt. Tack och hej!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Fast det är nästan ännu värre med folk som bara röstar för att rösta, utan att ha läst på ordentligt och bildat sig en egen uppfattning utan bara lyssnat på vad folk runt omkring dem sagt. Tror det är så SD fått så många röster.. usch!

  2. Anna: Ja, visst är det hemskt med folk som inte orkar sätta sig in i valet och bilda sig en egen uppfattning. Men jag tycker samtidigt att man ska rösta även om man inte har så mycket koll, så länge man inte röstar på SD. Sen spelar det inte så stor roll om man röstar rött, blått eller grönt, men hade de nästan 20% som struntade i att rösta röstat på något annat parti förutom SD så hade vi aldrig fått in ett främlingsfientligt parti i riksdagen. Och det tycker jag ändå är bättre!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *