Mera hjärtslag

Nu har det gått två veckor sedan jag startade försäljningen av mina tygpåsar med heartbeat-tryck och hittills har jag sålt trettio stycken vilket är helt otroligt! Jag har skickat kassar till Göteborg, Falun, Lund, Stockholm, Malmö, Umeå och många, många fler platser. Det är hur kul som helst och varje gång en ny beställning trillar ned i min inbox blir jag lika glad! En del frågar när jag slutar sälja och om man kan vänta några veckor med att beställa och än har jag inga planer på att sluta, så shoppa på eller vänta lite om det passar bättre. För er som vill köpa nu, klicka här och följ instruktionerna så har du snart en tygpåse i din brevlåda.

Och en sak till. När jag lade upp trycket nedan härom dagen fick jag några kommentarer om huruvida det var möjligt att få det tryckt på en tygpåse. Jag kan absolut tänka mig att göra det, men först måste jag provtrycka lite och se att det blir bra. Sen vill jag gärna veta ungefär hur många som skulle vara intresserade, för är det alltför få så blir det tyvärr lite för tidskrävande. Så är det några som skulle vara intresserade av en tygpåse med det här trycket så får ni hemskt gärna lämna en liten kommentar!


För stort format, klicka här!

Delta i diskussionen

24 kommentarer

  1. jag vill hemskt gärna ha detta trycket! och vill gärna ha den andra också, så du får gärna hojta till när denna är tillgänglig så beställer jag båda två samtidigt 🙂

  2. Det skulle vara roligt att höra lite mer om hur du gör kassarna, hur du gör när du trycker? Screentryck? Dina kassar är väldigt snygga! 🙂

  3. eyy, jag vill ha höstlöv! men kommer det vara en mörkare beige på trycket än väskan? vore niicceee om det va ungefär samma beige liksom.
    har förresten en av hjärtslagspåsarna. fantastisk!

  4. Vad kul att det går så bra med försäljningen! De är verkligen hur fina som helst och jag ska beställa en så fort studiebidraget trillar in.

  5. Tusen tack för den fina tygkassen som låg i brevlådan igår! Den följde med mig ut på äventyr både igår kväll och idag 🙂

  6. Jag vill ha löv-väskan, jag är dalig pa att kolla kommentarer, men hör jättegärna av dig när du har dem pa g. Jag är ju hemma i Sverige emellanat!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *