Måndagspepp

Några bra saker med den här dagen:
– att vakna upp och fylla hela rummet med solljus och Oren Lavies musik.
– världens sötaste lilla farbror som spatserade med gångstavar iförd beige jacka, beiga shorts, beiga strumpor och bruna skor.
– att gå ner mot stan i rödrutig flanellskjorta, mockajacka, halsduk och solglasögon. Och så shufflar iPhonen fram Bob Dylans I Want You och låten matchar sinnesstämningen, vädret och kläderna perfekt.
– att äta alldeles egenlagade köttfärsbiffar med kantareller och persilja. Och kokt potatis, brunsås och lingonsylt till det.
– Agnes version av Somewhere Over the Rainbow.

Så, nu glömmer jag sex timmar med föreläsningar, huvudvärk och frossa och stora diskberg. Istället burrar jag in mig i min mjukaste filt och dricker varm choklad. Har ni varit med om något fint idag?

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Ooooja! Det var så mysigt att krypa upp i bibliotekets hängande stolar med en god bok i någon timme utan att stressa. Njuta av statslivet lite granna sådär 🙂

  2. Jag fyllde år i går och fick världens finaste samtal på kvällen som värmde hela hjärtat så som det bara gör när någon som står en riktigt nära ringer och grattar en på sitt alldeles egna kärleksfulla sett =)
    Hoppas du mår bättre idag!

  3. att all min stress försvann då jag insåg att jag kommer klara av att läsa allt jag behöver läsa innan torsdag. och att solen skiner och att det är svalt ute! jag älskar hösten!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *