ScannerTrodde den här gråa måndagen var totalt värdelös tills jag fick syn på min skrivare på golvet. Men det var inte själva skrivaren som fångade mig utan snarare dess inbyggda scanner som jag ännu inte hunnit provleka med. Hurra! Så helt begeistrad började jag fylla den med diverse prylar jag hittade i min väska; biobiljetter, headset, pennor, spelkort, nycklar, en rosett från ett bröllopsprogram, läppglans, ett litet grönt blad… På med Martina Lowdens Allt för att tynga ner luckan och sen bara ett litet knapptryck innan bilden sakta växer fram. Fullkomligt meningslöst men samtidigt farligt beroendeframkallande. Snart scannar jag väl in hela mig så kan ni printa ut och klistra upp på kylskåpet…
0

Delta i diskussionen

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *