Tryckbar

Åh, jag har ju inte alls hunnit med att berätta vad det är jag sysslar med på dagarna nu, så här kommer ett försök till en förklaring! Jag har redan börjat skolan sen en vecka tillbaka ungefär, men jag har inga föreläsningar eller lektioner. Istället hänger jag med det fina gänget ovan och vi ägnar oss åt att planera inför mottagningen av alla nya studenter som ska studera på Tekniska högskolan vid Linköpings Universitet här i Norrköping (lite krångligt ja). Men tro nu inte att det är enbart vi åtta som själva håller i det två veckor långa välkomnandet av alla mängder av nya elever, nej vi är bara en liten del i denna stora cirkus. Vi tillhör nämligen föreningen Tryckbar som är utbildningen Grafisk Design och Kommunikations festeri. I princip alla universitetsutbildningar har ett eget festeri, alla ser olika ut och är lite olika inriktade.

Vad gör man då i festeriet Tryckbar? Jo, vår huvudsakliga uppgift är att vara sköna, gröna och se till att alla omkring oss har roligt. Vi ordnar därför en del fester och däremellan är det mycket spexande som står på schemat. Det produceras filmer, övas in danser, skrivs sånger, organiseras lekar och mycket, mycket mer! Inför välkomnandet av alla nya elever sliter vi extra hårt och i nuläget jobbar vi ungefär sexton timmar om dygnet med alla förberedelser. Det låter helt galet och det är extremt mycket att göra, men samtidigt är det otroligt roligt!

Nu vet ni lite vad jag håller på med om dagarna, hoppas att det gick att förstå en del i alla fall! Vill ni se mer av vad vi hittar på så kan ni kika in på Tryckbar.se och läsa lite om oss och titta på vår blogg. Och har ni några frågor så är det bara att fråga på så ska jag försöka svara! 🙂

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *