Inredning

Efter att ha bott hemma hos familjen hela sommaren i mitt gamla rum börjar jag nu längta tillbaka till min fina lilla lägenhet inne i stan igen. Jag är så sugen på att pyssla om den, flytta lite prylar och fixa det mysigt. Problemet är bara att jag tycker det är så svårt att välja vilken stil jag vill ha. Ena dagen ska det vara stilrent och kliniskt, nästa dag mysigt och orientaliskt, den tredje färgglatt med retrokänsla och den fjärde lite sådär romantiskt och skirt. Det är ett ständigt problem det där, men nu har jag i alla fall kommit fram till att jag vill att mitt sovrum/vardagsrum ska kännas ungefär såhär.

1-4: The Selby 5: IKEA 6: jag 7: Emma Nygren 8: Sköna Hem

Ljust, luftigt och med många små personliga detaljer. En vägg full av tavlor, mjuka kuddar, små ljuslyktor, mycket basfärger med små färgklickar här och där, ett renhorn på väggen & gamla och nya saker blandat. Tur att jag ska åka till IKEA idag och köpa upp mig på fina saker!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *