DJ ikväll


Ikväll ska jag dj:a på Hugo i Norrköping igen, komsikom! Jag är riktigt sugen på att spela U Should Know Better med Robyn feat. Snoop Dogg eftersom jag lyssnat sönder den låten konstant senaste veckan. Plus en massa med andra bra låtar också såklart! Så nu laddar jag upp för en grym kväll och jag ska se till att växa lite så jag når upp över båset. 🙂

Delta i diskussionen

9 kommentarer

 1. Hej! För knappt en månad sedan skrev du om E.L.F produkter (något jag varit intresserad av ett tag).
  Funderar bara på en sak.

  Man ska välja mellan "European Standard" & "European Sign For".. Vad är skillnaden och vilken valde du?

  svara gärna till vanja.wallner@telia.com (:

  TACK JÄTTE MYCKET <33

 2. btw. Ursäkta otydligheten

  Jag menar när man går in på "shoppingvagn" så finna det än rullist längst ner där man väljer alternativ..

 3. robyn robyn, den kvinnan. spela vad som helst av henne och det blir bra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *