Zzz…


Jag sitter här och nästan blundar framför skärmen. Jag är Så. Sjukt. Trött. Tänkte lista lite varför:

– DJ:ade igår natt. 22-03. Galet kul men man man förlorar ju några sovtimmar.
– Sov i en bastu till lägenhet, vilket innebar lite halvdålig sömn.
– Hjälpte till att flytta mormors tre miljarder prylar.
– 35-gradig hetta hela dagen.
– Flytt + värmebölja = utmattning.
– Tryckte i mig fem glasskulor & mjukglass på en halvtimme, som kvällsmat. Matkoma.

Så nu ska jag störtdyka ner i min säng och sova, sova, sova. Ah! Men först måste jag be er kasta ett öga på min nygamla väska som jag har på bilden. Någon nytta gör det faktiskt att flytta i supervärme, man kan nämligen få den perfekta cognacsbruna och lagomstora skinnväskan av mormor. Godnatt!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *