Tyskland dag 2


Andra dagen i Tyskland började med en riktigt stor och god hotellfrukost. Sedan var det dags för oss att hitta till Hamburgs International United Methodist Church. Min farfar var nämligen metodistpastor och hela vår familj tillhör Metodistkyrkan. Varje gång vi är utomlands har vi som tradition att leta upp eventuella metodistkyrkor, besöka dem och lägga till dem på vår lista (som täcker USA, Tjeckien, Danmark, England och lite till!).

Sedan, efter kyrkbesöket, hoppade vi på en rundtursbuss som tog oss runt Hamburg.

Men eftersom all guidning var på tyska (och jag fattade typ 10%), det blåste kallt och jag inte riktigt förstod vad jag kikade på fotade jag turister istället.

Det här förstod jag vad det var i alla fall, rådhuset! Sen tröttnade vi på bussturen så vi hoppade av vid strandpromenaden och åt middag på en fiskrestaurang.

Och efter det gick vi på Beatles-museum! Riktigt bra uppbyggt och jätteintressant, ett tips om ni kommer till Hamburg.
Sen gick vi till Starbucks, men det har ni ju redan sett, och sen var dag två slut!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *