Letter playground


Jag har ju sagt det säkert trehundra gånger nu, men jag är ju fasligt svag för bokstäver och nu har jag (via Lolita) hittat en hemsida som är rena rama porrsurfingen för oss bokstavsälskare! På Letter Playground kan man kika på massor fina och kreativa versioner av alfabetet. Dessutom kan man spara sina favoriter och ladda upp egna bokstavstolkningar som man gjort. Helt klart en sida att sitta länge och klicka sig runt på om man precis som jag gillar färg, form och bokstäver!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. så himla kul! var inne och tittade och hittade massa kul.

    en fråga bara; när du hjälpte mig med min bloggdesign så gav du mig en länk till en sida med massvis och massvis av massa olika typsnitt. jag har googlat och googlat men hittar den inte och kommer inte ihåg vad den heter 😮 den var så himla bra!

  2. Hej underbar hemsida ( din blogg också ) , men hur "fick" du bokstäverna? Man kan ju inte kopiera….

    KRAM!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *