SommarköpVarje sommar sliter man ut minst ett par svarta ballerinaskor, så är det bara. Därför var jag tvungen att handla nya för säsongen idag och som tur var hittade jag dessa på H&M. Mjuka i något mocka-material och med små silverpluppar på. Kommer användas flitigt sommaren ut!


Och när jag ändå var i farten handlade jag en till svart sak med små pluppar på, nämligen en liten väska från Monki. Rymmer det allra viktigaste och är fin till det mesta. Ett litet kap för 25 kronor!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Vilka snygga dojjor med prickar på…och en prickig väska:) Har länge letat efter prickiga skor, problemet är att jag måste få tag på 3 par varje gång jag handlar då jag har många ben.

    Ha en strålande dag!
    /Lilla Pauline

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *