Önske(spel)listorSom ni kanske redan vet så är jag lite playlist-skadad och älskar att knåpa ihop och lyssna på bra spellistor! Men eftersom mitt huvud är alldeles tomt på inspiration just nu tänkte jag att ni skulle få hjälpa mig. Skriv ett ord, en känsla, ett citat, länka en bild eller något helt annat så sätter jag ihop en spellista som passar. Vill ni ha en gå och handla sandwichglass-lista? Eller kanske något om sommarregn eller svindlande berg-o-dal-banor? Önska precis vad ni vill så väljer jag ut och fixar ihop några spellistor!

Delta i diskussionen

22 kommentarer

  1. Något som man kan lyssna på om ens hjärta är lite trasigt kanske

  2. En "Den här natten exploderar universum" och en som man kan lyssna på när man putsar fönster, dammsuger och rensar i bokhyllan.

  3. Den här är kanske lite tråkig, men jag skulle vilja ha en bra låtar-att-sova-till-lista. Har tänkt knåpa ihop en själv, men det verkar aldrig bli av 😛

  4. En "sitter på pendeln på väg hem från jobbet och varje låt i hörlurarna får en att le stort för sig själv för att man blir så lycklig av musiken även fast dagen sög och man kan inte kontrollera att benen spritter till dans lite då och då eller mest hela tiden"-lista.

  5. En "vill inte lämna sängen trots att det är sommar"-lista!

  6. något som skildrar sommar-lycka skulle kännas idealt just nu 🙂

  7. En följa-sina-drömmar-och-kasta-sig-handlöst-ut-helt-utan-rädsla-oavsett-vad-andra-säger spellista skulle göra mig väldigt glad, för det är vad jag ska göra i höst!

  8. Åh, jag vill så gärna ha en spellista som berättar mycket. En spellista som hjälper till på vägen att hitta sig själv, att hitta hoppet tillbaka om att han med en speciell personlighet och charm fortfarande finns därute någonstans. Spellistan ska även vara om att vara fast hemma, att stå ut med bråk varje dag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *