Inspiration

Alla bilder är lånade från Carl Kleiner


Åh, just nu ser mitt liv ut såhär: Gå upp kl 8, skola 10-17, hem och äta/städa/diska/fixa, skola 20-00, hem och fixa, sova kl 02. Har liksom fått ett andra hem i datasalen med macdatorer på skolan, precis som resten av min klass. Alla inlämningsuppgifter ska slutföras och lämnas in den här veckan vilket betyder bråda dagar för oss grafisk design-studenter. Just nu har jag totalt kört fast på en inlämningsuppgift, det står helt still i hjärnan och inga bra idéer vill produceras. Och trots detta stillestånd har jag ändå massor kreativitet i mig, för när jag kollar med bilderna ovan som Carl Kleiner gjort vill jag också bara klippa, klistra, vika och fota! Men tyvärr funkar inte riktigt det maneret i uppgiften som går ut på att skapa informationsgrafik i Illustrator. Suck. Så nu ska jag grubbla vidare och vänta på den där underbara aha-upplevelsen som brukar dyka upp framåt 03-tiden.

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *