Fototävling

Hej! Vet ni vad? Härom dagen fick jag först ett roligt mail och sen ett ännu roligare telefonsamtal där jag fick reda på att jag blivit uttagen som en av finalisterna i en fototävlning anordnad av Norrköpings Tidningar. Temat för tävlingen var Fota pensionärer och i sista sekund kom jag på att jag kunde skicka in en av mina bilder. Det fick bli den här lilla tanten som jag smygfotade på min semester i Budapest förra sommaren och tydligen föll fotot juryn i smaken. Nu är det dags för omröstning och jag skulle bli jätteglad om ni kunde hjälpa till genom att rösta på mig! Det är lätt som en plätt, ni klickar er bara in här och röstar på Julia Eriksson. Tusen tack i förskott!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *