Flyktbenägen

Vaknade upp i en nystädad och fin lägenhet. Solen sken in, hela rummet badade i ljus, krukväxterna blommade (!) och ändå hade jag den där jag måste härifrån-känslan. Vissa dagar vill jag bara ge mig ut i världen, upptäcka alla främmande länder och kulturer, åka på spontana roadtrips, besöka alla fina platser i Sverige.

Några av mina senaste resemål:

Budapest

Barcelona

Newport Beach

Prag

Berlin

London

Så vart vill jag åka idag? New York, Indien, Skåne, Paris, Stockholm… listan kan göras hur lång som helst. Vart vill du?

Delta i diskussionen

13 kommentarer

  1. Jag vill till London trots att jag vart där 4 gånger. Jag vill tillbaka till Paris och Stockholm. Jag vill till Prag, Berlin, Manchester, New York, Moskva och ja listan kan göras låååång.

  2. Vill till Berlin igen! Underbart, bästa stället.. Men jag ska till London vid midsommar, det lär bli najs, en helt annan sak utan familj antar jag 🙂

    Kramis!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *