Tomas Andersson WijBilder från Tomas Andersson Wijs turnégalleri

Som en födelsedagspresent lyckades min fina kompis Nico fixa in mig på Tomas Andersson Wijs spelning i Linköping ikväll. Gissa hur glad jag blev?! Jag gillar verkligen Tomas Andersson Wijs musik och att se honom live innebär ju att man får all bra musik plus massor mer känsla plus sköna mellanprat plus en viktig del personlighet. Med andra ord var det en riktigt bra konsert jag fick uppleva! Blandningen av låtar från nya skivan och urplocket av det bästa från hans tidigare verk var alldeles perfekt och hela publiken njöt varenda sekund. Som förband hade han med sig Ola Joyce och nog för att jag hört hans låtar innan och gillat det, men nu måste jag säga att jag blev grymt imponerad av hans musik. Olas röst är helt otrolig och han har verkligen en känsla för det jag gör. Håll utkik och lyssna! När jag ändå håller på och droppar musiker kan jag ju passa på att nämna Gustaf Spetz som var med och spelade och sjöng tillsammans med Tomas. Han har också släppt en skiva, förra våren om jag inte minns fel, som också är mycket bra och värd att lyssna in. Nu fick ni tre tips i ett, hoppas ni gillar det!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *