Glad påsk


På frukostbordet i morse fanns ett brev från påskharen med ledtråden ”Där nött blir som nytt…”. Så då var det bara att sätta fart och leta påskägg i huset. Längst in i hörnet i pappas lilla förzinkningsrum i källaren låg det tre ägg till mig och mina syskon, fyllda med choklad och pengar. Så mycket bättre och godare än de där uttjatade färgglada små godisäggen som alla envisas med att köpa. Bra val påskharen!


Nu ska familjen snart äta en stor och god påsklunch, men innan dess har vi hunnit ägnat oss åt lite äggmålning. Och jag säger då det, antingen är hela min famlij missförstådda genier eller så har vi ingen som helst begåvning för att uttrycka oss med en pensel i handen (tror mer på det sista faktiskt). Tur att dessa otrooooligt vackra skapelser ändå ska ätas upp!

Glad påsk på er allesammans!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *