Bra söndag

Söndagar tenderar att vara trista dagar då man mest funderar på alla saker man borde göra, man känner sig ful i håret, allting är tråkigt och energinivån ligger nere på 0,5. Men det här var ingen sådan söndag, det här var en bra söndag!

Jag vaknade ganska pigg vid tio och strax därefter skickade Emelie ett sms och frågade om jag ville ta en promenad runt strömmen med henne och några till. Och det ville jag ju såklart, så jag knöt conversen och mötte upp alla för en promenad. Det var inte riktigt lika soligt som på bilden (från i höstas), men nästan, och det var skönt med lite frisk luft!

Sedan gick vi förbi Hemköp och handlade massor goda ingredienser som vi tog med oss till Johannes. Där fixade vi en god brunch med amerikanska pannkakor, smoothies, toast och apelsinjuice som vi åt framför någon dålig film som gick på tv:n. Man borde seriöst äta brunch varje söndag, finns inget bättre!

Sedan fick jag skynda mig hem och göra mig i ordning för jag skulle iväg på orkester-rep och sedan konsert. Så början av kvällen tillbringades med cellon och Mozart, Haydn & Schubert. Konserten gick bra och det var väldans kul att spela lite, det har ju inte blivit så mycket cellospelande sen jag började på universitet, tiden räcker liksom inte till.

Sista delen av kvällen tillbringades med ett litet Veronica Mars-maraton. Fick dvd-boxen i födelsedagspresent (tack!) och nu har jag fastnat för serien igen. Det är lätt att man inte kan sluta och bara ser avsnitt på avsnitt. Nu är den bra söndagen snart slut och jag ska sova som en liten stock i min säng. Hoppas ni också hade en fin söndag!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *