Loney Dear


I torsdags var jag på en helt magisk konsert! Det var Loney Dear som under några timmar förtrollade oss med gitarr, falsettsång, munspel, loopmaskiner med orgelljud, piano, underbara mellanprat och en helt otrolig röst. Konserten var en av de bästa jag någonsin upplevt, och antalet gånger han fick huden att knottra sig för att han var så bra slutade jag räkna ganska snabbt. Loney Dear, eller Emil Svanängen som han heter, vet verkligen hur man gör musik som berör, når ut och känns rakt igenom äkta. Om ni får chansen att gå på någon av hans konserter så måste ni lova att göra det för det är helt fantastiskt. Tills dess tycker jag att ni ska lyssna på några låtar som han gjort:
I Fought the Battle of Trinidad & Tobago . Under a Silent Sea . Carrying a Stone . Airport Surroundings . Sinister in a State of Hope . Ignorant Boy, Beautiful Girl . Shivering Green

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Jag var och såg spelningen han gjorde i Berlin i juli, och det var också underbart! Ser fram emot lördagen, han kommer upp till Luleå då och spelar på en ungdomsfestival med det fyndiga namnet Minus 30. (Det brukar ju blir några så kalla dagar här uppe i norr under vintern.)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *