Cupcakes
Idag fyller min fina kompis Sandra år och detta skulle ju självklart firas. Så efter skolan skuttade jag ner till Hemköp och handlade ingredienser till cupcakes, för det finns nog inget mer Sandrigt man kan äta! Några timmar senare bjöd jag hela gänget på rosa godsaker, både vanliga stora men också små miniatyrer. Väldigt uppskattat och fint en vanlig måndagskväll!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

 1. jag blev så glad när jag såg sista bilden att de var så små! jag drog i min pojkvän och bara "kolla man tror de är stora fast de är fingerborg-små!". Han suckade bara, men ändå!

 2. Lisa: Jättegott!

  Sandra: Haha, miniatyrgrejer är det bästa! Alla borde förstå det! 🙂

  Bea: Tackar!

  Karin: Tack, de är jättegoda!

  Hanna Sofia: Nästan allt litet är fint! 🙂

  Kajsa: Minimini!

  Angelica: Tackar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *