Februarimusik

Som ni kanske vet så har jag ett litet projekt där jag listar en låt varje dag i ett år. Nu har två hela månader gått och hittills har det flutit på bra! Listan blir alldeles exceptionell med en blandning av nytt & gammalt, hits & okänt, svenskt & utländskt och lugnt & röjigt – det bästa helt enkelt! Vill ni följa med de kommande tio månaderna så kan ni klicka här och lägga till listan i Spotify så uppdateras den automatiskt med en ny låt varje dag, eller så läser ni här. En spellista med bara alla februari-låtar kan ni få om ni klickar på bilderna ovan. Jag hoppas att ni gillar det och får chans att hitta och lyssna in er på nya artister och låtar!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. hejhej! ville bara önska dig en bra dag och tkr att din blogg är grym! kolla gärna in min och ge din åsikt om dagens outfit 🙂 kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *