Februarimusik

Som ni kanske vet så har jag ett litet projekt där jag listar en låt varje dag i ett år. Nu har två hela månader gått och hittills har det flutit på bra! Listan blir alldeles exceptionell med en blandning av nytt & gammalt, hits & okänt, svenskt & utländskt och lugnt & röjigt – det bästa helt enkelt! Vill ni följa med de kommande tio månaderna så kan ni klicka här och lägga till listan i Spotify så uppdateras den automatiskt med en ny låt varje dag, eller så läser ni här. En spellista med bara alla februari-låtar kan ni få om ni klickar på bilderna ovan. Jag hoppas att ni gillar det och får chans att hitta och lyssna in er på nya artister och låtar!

0

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. hejhej! ville bara önska dig en bra dag och tkr att din blogg är grym! kolla gärna in min och ge din åsikt om dagens outfit 🙂 kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *