Home is where the heart is

Jag bestämde mig lite snabbt för att åka hem till mamma och pappa över helgen. Så jag packade ihop en väska med grejer och lämnade stan. Det är så fascinerande egentligen. Jag älskar livet i stan! Att alltid ha fem minuters promenad ner till varuhusen. Kunna dansa nätterna långa och sen enkelt gå hem. Ha alla vänner på nära avstånd så fort det är dags för filmkvällar, middagar, mysstunder eller fikasessions. Att få ha min egen lägenhet där jag får bestämma hur möblerna ska stå, när middagen ska ätas och lampan ska släckas.

Men samtidigt är det så skönt att komma hit och äta tacos en fredagskväll. Somna i soffan framför OS klockan åtta. Sitta och småprata med föräldrarna som klurar på ett korsord. Och sen gå och lägga sig i det gamla rummet, under himmelsängen.

Jag är glad att jag kan få det bästa av varje värld. Och nu ska jag sova i min himmelsäng i takt med den fallande snön. Godnatt!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Elena: Tack!

    Bea: Ja, det är skönt att komma hem och bli ompysslad. Men det är skönt att bo själv också. 🙂

    Bella: Tusen tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *