Hoppande hundar

Hej mina små prick-vänner! Jag tänkte mest säga att jag lever (men det är nätt och jämt, för jag har så många saker på att göra-listan nu så jag nästan glömmer bort att andas). Sen tänkte jag berätta om en fin sak också:

Igår när jag gick till skolan så såg jag en liten, liten mops som stod fastbunden vid en stolpe i hörnet av mitt kvarter. Precis när jag gick förbi så började mopsen nysa och eftersom den var så liten så hoppade den till varje gång den nös. Där stod den i snömodden och hoppade på sina små ben och var så söt att jag bara ville ta med den i min väska till skolan. Men det gjorde jag ju såklart inte.

Har ni sett något fint idag?

Delta i diskussionen

7 kommentarer

 1. Ibland får vi oskalad potatis i matan. Den är helt len och perfekt temperatur som en människokind typ. Jag brukar lägga den i min halsduk och sen sitter jag och håller den i handen hela måltiden och vill inte äta upp den för jag har lixom fäst mej vid den som ett liten djur. Shit, im a freak….

 2. Åh, mopsar är ju för söta!
  Jag såg en fin kille i rulltrappan i gallerian i stan idag. Han hade brunt hår, en fin mössa och en stilig jacka. Men jag tittade ändå åt ett annat håll.

 3. Jag har sett en hel del fina saker (trots att jag är sjuk och vart inne hela dagen)! Min bror kom hem efter att ha varit borta i två veckor, det var jättefint att se honom igen. Jag städade mitt rum idag och hitta gamla foton, jättefina syskonfoton. För att nämna två saker 🙂

 4. hahahaha jag undrade vad det va för sjuk människa som kommenterade om potatisen där. sedan såg jag att det var ju bara emma. allt i sin ordning 😀

 5. Emma: Haha, du är för underbar! Vad säger dina vänner om detta fenomen? Blir de inte förvånade när de ser att du gömt en potatis i halsduken? Men jag förstår ändå det fina i att ha ett litet potatis-djur.

  Karin: Eller hur! Fina killar är alltid kul att se.

  Kim: Åh, gamla foton är så kul att hitta. Hoppas du blir frisk snart!

  Linn: Haha, jag gjorde samma sak!

  Cary: Haha, när man insåg att det var Emma så verkade det helt plötsligt rimligt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *