Cover lover

Via Martin (som har en mycket eminent musikblogg) hittade jag bloggen The Cover Lovers och blev helt fast. Här presenterar man en ny cover varje dag och för det mesta är det riktigt bra covers på riktigt bra låtar av riktigt bra artister! Så nu har jag klickat mig igenom hela sidan och letat fram mina favoriter som jag tänkte att ni kunde få ta del av. Klicka för att lyssna och/eller spara ner!

Rachel Furner – In For the Kill (original av La Roux)

Obadiah Parker – Hey Ya! (original av Outkast)

Keane – With or Without You (original av U2)

 

Russian Red – Girls Just Wanna Have Fun (original av Cyndi Lauper)

Denison Witmer – Is There a Ghost (original av Band of Horses)

Jason Mraz & Nikki Kerkhof – Billie Jean (original av Michael Jackson)

Delta i diskussionen

10 kommentarer

  1. Jag gillar dig. Du hittar såna där saker man själv alltid velat ha, fast inte vetat om det. Och så hittar du det och man tänker att ååh, det där har jag saknat.

  2. Bea: Jag med! Varsågod! 🙂

    Martin: Haha, varsågod! Det var så lite så!

    Sofia: Det är fina grejer!

    Amanda: Åh, tack så jättejättemycket!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *