Konsten att videoblogga

Karin och jag spenderade minst en timme under söndagen med att försöka videoblogga. Det gick inte så bra, men jag kände nu att det vore ju dumt att inte göra något av de typ 17 klipp vi fick till. Så här kommer en liten snabbresumé!

Delta i diskussionen

16 kommentarer

 1. haha, vad många som reagerat på dialekten .. är väl inget att prata om? ;p

  tänkte kolla med dig om du ville vara jättegullig och bara byta texten och bilderna på min header, jag ska ju till australien nu om en och en halv vecka för att jobba som au-pair i melbourne =) vore kul att istället för "dont dream your life, live your dreams" ha " au-pair i melbourne, australia" och sen tänkte jag ha en bild av stadskärnan i melbourne och en på en strand =) vore supersnällt, om det inte är för jobbigt 😉

  kram

 2. Emelie: Haha, jag som inte tycker vi pratar sååå mycket östgötska!

  Sofia: Haha, vad bra!

  KS: Puss på dig!

  Johanna: Så bra då! 🙂

  LitetBus: Tackar!

  Cary: Jag vet inte varför det blev två gånger, men videoblogg är nog inte vår grej, fast det är kuuul!

  Bea: Hihi, tack!

  Linnéa: Ja, jag vet inte om jag låter så, men kanske, haha!

  Lina: Den är vass! Puss

  Klara: Tack! Är det såå farligt?! Åh nej!

  Josefin: Tackar!

  Joline: Nej, så mycket dialekt har vi väl ändå inte? 🙂 Har inte riktigt tid nu tyvärr, har massor i skolan. Men jag kan kanske göra det framöver. Annars får du höra med någon annan eller så kanske du kan knåpa ihop det själv, det är inte så svårt! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *