Glee

Jag har fått en ny tv-favorit! Glee beskrivs som en amerikansk musikal-komedi-drama-serie och den lite luddiga beskrivningen stämmer ganska bra. För här blandas smått galna karaktärer med jobbiga intriger och plötsliga shownummer, allt i klassisk high school-miljö. Det skulle kunna bli hur dåligt som helst, men istället är det riktigt bra och jag har verkligen fastnat!

Karaktärerna må vara lite stereotypa men de är samtidigt så roliga och älskvärda att det inte gör något. För hur kan man låta bli att tycka om den diviga Beyoncé-wannabeen Mercedes, den populäre quarterbacken Finn, Marc Jacobs-älskaren Kurt eller den självutnämnda musikalstjärnan Rachel? Titta på Glee på TV4 på torsdagar kl 21 eller online här! Jag kan oftast inte låta bli att skratta högt och än en gång önska att livet vore en musikal.

Delta i diskussionen

11 kommentarer

 1. Jag blev så glatt överraskad själv av hur bra den funkade för mig, Glee. Lite som om någon gjort en cocktail av High School Musical och den gamla serien Popular (som det iofs visade sig att det var samma gäng som de bakom Glee).

 2. Jag älskar,älskar,älskar verkligen den här serien.
  Och har lovat mig själv att följa
  den på tv & inte se alla avsnitten i förväg.

 3. Linn: Jag älskar det!

  Bea: Kolla igen! 😀

  Sonja: Eller hur!

  KS: Love it!

  Minimia: Varsågod!

  Klara: Bäst!

  Misha: Precis, trodde det skulle vara lite fånigt, men jag gillar det verkligen!

  Marina: Samma här! Det kan inte jag, jag kan inte hålla mig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *