Beyoncé

Redan innan jag skulle åka till London så visste jag att Beyoncé skulle komma till O2-arenan och ha en konsert här under lördagen. Men biljetterna var slutsålda och andrahands-biljetterna kostade över 100 pund så Karin och jag hade gett upp tanken på att få se henne. På lördagskvällen fick vi dock ett infall och bestämde oss för att åka till arenan och se om vi kunde få tag på några biljetter utanför. Där stod vi och såg tusentals glada människor gå in med sina biljetter i händerna och själva hade vi hoppet nere i fotknölarna. Så vi vandrade dystert mot utgången men då fick vi se ett par som viftade lite väl mycket med sina biljetter. Efter att de stått och stirrat på oss en stund och vi tittat tillbaka på dem så gick vi fram och frågade om vi fick köpa biljetterna utav dem. Och tänk, det fick vi! Så en minut senare och 50 pund fattigare satt vi högt upp på läktaren, beredda att se Beyoncé!

Hela 02-arenan gör vågen runt, runt i väntan på…

…Beyoncé!

Vi satt en bit ifrån men det hindrade inte oss från att (liksom alla andra) bli helt fängslade.

Jag har nog aldrig sett någon ge så mycket på en scen förut. Sjuka danser, en helt perfekt sånginsats och med otroligt grymma musiker bakom sig!

Hela showen var en perfekt mix av låtar. Hon öppnade med Crazy in Love och avslutade med Halo (som var magisk hundra gånger om!).

I slutet bjöd hon (liksom de flesta andra artister i år) på en litet Michael Jackson-tribute och det avslutade en perfekt kväll!

En liten Beyoncé-stop motion blev det också, kika!

Delta i diskussionen

9 kommentarer

 1. Så roligt med sådana där plötsliga infall! När jag var i Australien så spelade U2 och vi fick tag i biljetter på samma sätt som ni. Helt perfekt! =)

 2. Nu förstår jag varför inlägget om Oxford Street var skrivet kl. 5 på morgonen. Kram.

 3. Caroline: Det var grymt!!!

  Frida: Ja, jag älskar sånt! Skulle jättegärna vilja se U2!

  Emma: Ja, det var sjukt bra! Hoppas du får chansen att se henne snart.

  Anna: Jag ÄLSKAR Halo!

  Mamma: Haha, ja… fast räkna bort en timme i tidsskillnad också, så klockan var "bara" fyra. Men det tog sin lilla tid att ta sig från arenan då 20 000 människor skulle förflytta sig. 🙂 Kram

  Klara: Bäst!

  Natasha: Ja, verkligen! Tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *