1000

Idag är det fest här på prickbloggen! Vi firar nämligen att detta är det tusende inlägget och hur otroligt är inte det? Snart påbörjar jag dessutom mitt femte bloggår på den här adressen, det känns också lite galet. Men mest kul såklart! Egentligen vill jag bara säga tusen tack för att ni läser, kommenterar, peppar och berömmer så mycket. Det gör verkligen hela bloggandet så mycket roligare och jag hoppas ni hänger med och läser tusen inlägg till!

Tusen kramar och tack! ♥

Delta i diskussionen

6 kommentarer

 1. haha. det är "klart vi hänger med"^^. sjukt kul julia! congratzzz! men oj vad mkt vettigt du sysslar med när vi har en kommande tenta. hahaha. ica-tidningen var helt klart bäst o mest ambitiös. i like! bra där! 🙂

 2. Hej, kan du inte blogga om lite julklappstips? Saker som man kan göra själv =) du är ju så pysslig!!
  kram

 3. Kajsa: Wiie!

  Zaza: Bra! Haha, man måste ju få vara kreativ emellanåt också! För mycket plugg gör en ju bara trött… 🙂

  : Jag ska försöka samla på mig lite tips och göra ett inlägg! 🙂

  Karin: Tackar!

  Klaris: Jippi!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *