Paris, je t’aime

Idag tog jag äntligen mig tid och såg på Paris, je t’aime. Jag har tänkt se den hur länge som helst, men det har aldrig blivit av (som så med så många andra filmer jag tänkt se). Filmen består av 18 kortfilmer och utspelar sig i Paris, alla i olika delar. Varje kortfilm är regisserad av olika regissörer och har en egen handling. Men en sak är gemensamt och det är att det handlar om kärlek.


Har du inte sett filmen än så gör det! Den är jättefin och jag gillar verkligen hur den är uppdelad i små delar, det är perfekt för mig som aldrig orkar se långa filmer, för här kan man pausa lite då och då utan att storyn förstörs. Snart ska det också släppas en liknande film fast där allt utspelar sig i New York. Den ska jag inte vänta lika länge med att se!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

 1. älskar den.
  och jag har letat hur länge som helst efter new york, i love you…det står att den ska ha släppts, men det är antagligen bara till filmfestivaler etc.
  & rollistan på den alltså. mhmmm

 2. Did you like the movie? I honestly was a bit disappointed! Expected a bit more I guess… New York I love you should be coming out soon! Looks good!

 3. Haha, samma här. Har haft den på min hårddisk i säkert två år nu utan att jag sett den! Fastän jag vill! Jag suger…

  Och ja, vi lär ha den bästa godissmaken ever! MUMS!

 4. Bea: Varsågod! 🙂

  Cary: Så fin! Jag längtar också efter New York, den måste komma snart!

  Brit: Yes, I liked it! But maybe the movies should be more linked together. I'm really looking forward to see New York, I love you!

  Linnéa: Ta och gör det, den är fin!

  Gotteochvi: Absolut!

  Klara: Ta dig tid i helgen typ. Eller bara en helt vanlig kväll. Bädda ner dig i sängen och klicka igång. Eller så en kortfilm i taget, en om dagen. Som en liten julkalender. 🙂

  E: Ja, underbar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *