Middag hos Stina

Eftersom många av mina vänner är utspridda runt om i Sverige men nu kommit hem på höstlov (orättvist, jag vill också ha!) bestämde sig min kompis Stina för att samla ihop alla på en middag. Lite såhär såg det ut då.

Jag kom dit några timmar innan för att hjälpa till med maten och det var många goda saker som skulle fixas och dukas fram. Sallad med ruccola, mango, parmesan, soltorkade tomater och granatäpple, olika pajer, olivbröd, fetaoströra, tapenade, aubergine-gratäng, tzatziki, stekta champinjoner och lite till!

Här är en liten del av all mat och min mycket stiliga vän Anders som dök upp.

När alla droppat in genom dörren var det bara att äta, äta, äta och prata, prata, prata!

Efterrätten var en enormt god chokladtårta som jag fick äran att dekorera (men det var Stina som gjort marsipanrosorna och blommorna).

Här är nog nästan alla på bild. En väldigt trevlig och mysig kväll blev det, tack!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Emma: Jag vet! Jag tänkte på det redan när jag tog den… coolt!

    Bea: Ja, det var det!

    KS: Ja, tack!

    Zaza: Myspys deluxe!

    Kajsa: Japp det ska jag! Det hoppas jag med!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *