Dagens konversation

Jag pratade i telefon med min mamma och vi pratade lite om Blog Awards på lördag som jag ska på. När samtalet börjar lida mot sitt slut utspelar sig följande konversation:

Nu vet inte jag vad ni fått för uppfattning av mig efter att ha läst den här bloggen, men ärligt talat så tror jag att jag är bland den sista som skulle skapa dramatik på Blog Awards, haha. Men vem vet?! Ni som är där kommer väl märka i så fall. Några av mina läsare som ska dit?

Delta i diskussionen

11 kommentarer

 1. hahaha, neej det är inte direkt den bilden jag har av dig. men vem vet, du kanske har planerat in ett stort pr-trick för att utmana kisse och co? 😛

 2. HAHAHAHAHA Ja du skulle troligtvist slänga omkull några bord!! spruta runt lite champagne sådär det är väl vardagslyx enligt Julia!
  Jag diggar din mamma!

 3. Mammor är alltid mammor… Ha det så kul i Stockholm! Kram mamma.

 4. Klara: Åh, tack vad söt du är!

  KS: Haha, precis. Vi får väl se vad som händer! 😀 Lyssnade in hennes nya skiva härom morgonen, så mysig och höstig musik. Och jättebra arr faktiskt!

  Caroline: Ja, håll utkik! 😉

  Mamma: Ja, det är klart. Vi ses imorgon! Kram!

 5. Underbart – precis sådär kommer jag ochså att ringa mina barn om några år…och du kan kanske delvis tacka din mamma för att du inte är som Kissie!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *