My heart

 

Först tänkte jag att den här dagen bara varit helt menlös, måndagstrist och grå. Men sen tvingade jag mig själv att komma på lite bra saker med den också och det gick ju faktiskt. Det är detaljerna som gör det! Men jag hoppas ändå att det blir en mer spännande dag i morgon. Godnatt!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. älskar missy..åh och nightminds är underbar. blev lite sugen på att lyssna på henne nu. och bra tänk du har, fokusera på detaljer som är positiva och som liz blogg säger i headern "my journey of life in a million moments". puss puss!

  2. Viktoria: Nämen precis!

    Lina: Ja, gillar verkligen den låten! Ibland är det svårt, men man får försöka att tänka så! Puss

    Hannan: Tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *