Julia intar dansgolvet

Vet ni vad? Jag ska börja dj:a! Idag har jag varit på infomöte med alla dj’s på Trappan (som är vårt kårhus här i Norrköping) och nu ska jag alltså få prova på denna ädla konstform. Men, jag tänkte att eftersom jag planerar att bli världens bästa dj och ni råkar vara världens bästa läsare, så kan ni väl tipsa mig om era allra bästa danslåtar? Sånt som ni gillar att höra på dansgolvet helt enkelt! Det kan vara vilka låtar som helst, finns inga rätt eller fel, så länge ni inte önskar Alla flickor med Linda Bengtzing. Så tipsa på!

Delta i diskussionen

23 kommentarer

 1. Jag brukar sakna svensk pop på dansgolven. Typ Håkan Hellström, Markus Krunegård och såna med lite fart i. Men även utländska som Mika.

 2. "twist and shout" med beatles tröttnar man aldrig på! 🙂 annars håller jag med föregående talare om att svensk pop ofta saknas. allt med laakso är ju dansvänligt och dessutom jävligt bra!

 3. 1.Snurrar i min skalle – familjen
  2.Dat n' night – Kid cudi
  3.Low – Flo rida (dömm mig inte Julia, haha. Men det råkar vara världens bästa skaka rumpa låt!)

 4. 90talshits går alltid hem, pnau gillar jag och riktiga klubbhits som tex disturbia!! jiii. har inga fler snabbtänkta tips i huvet nu, men du verkar fått några helt okej!

 5. Här kommer musiken som får Stina att skrika på dansgolvet i extas. (alltså inte jazz)
  Fascination! Den bästa poplåten på såå länge!
  Carzy! Britney är disco, vad mer kan man säga! Egentligen kan du nog ta vilken låt som helst av henne, men Crazy är nostalgi!
  Can't get you out of my head! Så party och alla kan den!

 6. Snälla Julle, ingen dålig svensk pop som bara alla indiesvenskar kan. Typ Håkan. Jag är så jävla trött på honom på Hugo. Han är inte rolig att dansa till. Alls. Seriöst.
  Jag håller med Stejna, Fascination är fet på dansgolvet. Här kommer några grymma som faller mig i smaken: The Girl and the Robot. Bulletproof. Black and Gold. When love takes over. I gotta feeling. Paparazzi. Gimme gimme. Också. Om dem skulle komma på Hugo skulle utekvällen bli sååå mycket roligare! Eller vad säger du? 😉 Vart är det du ska dj'a? På universitetets ascoola fester? Puss

 7. kan varna dig att det kommer mycket RnB och hiphop önskningar när man spelar. Fatboyslim – praise you , funkar alltid. 🙂

 8. Några uppslag kanske kan finnas i min Dance-lista 🙂

  http://open.spotify.com/user/ratatosk/playlist/5zM2fgRZGQkCnHtpHMkwAG

  Kryddat med lite från topplistorna just nu (Lilly Allen, Mika, Madonna…) och några säkra gamla rökare you can't go wrong 🙂 Spotify har ju inte allt tyvärr så jag rekommenderar även Klaas – How Does It Feel (Club Mix), Discobitch – Cest beau la bourgeoisie, Architecture In Helsinki – That Beep och kanske lite Röyksopp – the Girl and the Robot 🙂

 9. hej. din bild ovan var himla fin ju! skulle jag kunna få använda den i ett inlägg på min egna blogg om jag skriver att den absolut inte är min och länka till din blogg? kram!

 10. D.A.N.C.E- justice
  first of the gang to die- Morrissey
  för en lång lång tid- Håkan Hellström
  young folks – peter bjorn and john

 11. We are your friends – Justice/Simian
  Ce Jeu (The twelves remix) och A Cause de Carcons (Tepr Remix) av Yelle.
  Around the World och Technologic av Daft

  NER*D, Mofeta & Jerre, Jamiroquai…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *