Våra favoritlåtar

Vad säger ni om en måndagsdeal? Jag ger er min favoritlåt för tillfället (och då menar jag verkligen tillfället, fråga mig imorgon och jag har kanske någon helt annan. Men det är ju det som är det fina med musik, det finns hur mycket som helst!) och ni ger mig er favoritlåt för tillfället. Skriv ner artist och låttitel eller lämna en spotify- eller youtubelänk. Det är alltid kul att få veta vad ni lyssnar på och kanske gör man nya fina musikupptäckter. Så, nu kör vi!
Min favoritlåt just nu är:
(klicka för att öppna i Spotify)

Delta i diskussionen

16 kommentarer

  1. Min favoritlåt just idag är My Secret med Anna Ternheim. Nej vänta, två stycken har jag idag. My Secret och I'll follow you tonight båda med Anna.

  2. Jill Hennessy – 10,000 miles (hon som spelar i Jordan rättsläkare btw)

  3. Åh det är min och min pojkväns låt! Den är himla fin..
    Min favorit, väldigt just nu, är Om du möter varg med Detektivbyrån.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *